Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szaladgálnak a gyerekek a játszótéren. Az egyiküket szólítja az anyukája:

– Zoárdka, gyere, megyünk haza!

A többi anyuka először gurul a röhögéstől, majd miután Zoárdkáék elhagyták a helyszínt, alaposan kibeszélik az anyukáját, hogy hogy adhatott annak idején ilyen szerencsétlen, zord nevet egy tündéri kis újszülöttnek. Az ő fiacskáját bezzeg Gergőnek hívják. Mármint nem Gergely, hanem ténylegesen Gergőként anyakönyvezték. Hát ez illik egy kisgyerekhez! A többi anyuka buzgón bólogat.

30 évvel később Dr. Beleznay Zoárd messze földön híres, köztiszteletben álló gasztroenterológussá cseperedett, barátját, BóNÉ GERgőt ezzel szemben sehol nem veszik komolyan, amint bemutatkozik, a képébe röhögnek.

Újabb 50 évvel később Zoárd bácsi igazi VIP-bánásmódban részesül a szeretetotthonban, míg a szobatársa alól csak úgy kirántják a lepedőt: „Gergő bácsi, az anyja úristenit, már megint maga alá tetszett piszkítani!”

Valami ilyesmire gondolnak az emberek, amikor azt mondják, a fagyi visszanyal.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr5917798209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása