Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy nő internetes társkereső oldalon keres párt magának. A profiloldalán meg kell adni, milyen típusú férfiakat talál vonzónak. Erre azt írja, szereti a kajakosokat. Másnap már kap is egy üzenetet egy szimpatikus egyéntől, és meg is beszélnek egy randit egy belvárosi kávézóba. A nő kicsit előbb érkezik, így helyet foglal és rendel magának egy cappuccino-frappuccino-macchiato latte-mattét. Egyszer csak egy fura alak lép oda hozzá, akinek az arcára toast kenyerek és parizerszeletek vannak felerősítve, a fülein pedig egy-egy kakaós csiga virít. Barátságosan kezet nyújt a nőnek: – Üdvözlöm, azt hiszem, Önnel beszéltünk meg itt mára egy találkozót. Rozsondai Kázmér vagyok, kajakos.

Kiderült, hogy a férfi félreértette a „kajakos” szó jelentését. A nő ugyanis arra gondolt, hogy a sportos férfiakat szereti, a férfi pedig azt gondolta, hogy ételekkel hímnemű birkává kell maszkíroznia magát. Párszor még találkoztak, majd úgy döntöttek, nem folytatják, mert nem egymást keresik.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr317798203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása