Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

1976-ot írunk. Nagyban szól a Zsebtévé-című nagy sikerű gyerekműsor a piros Junoszty televíziókészülékeken. Épp az egyik állandó betétszám, a versmondó lány következik. Be is lép a lány és elkezdi:

– Az imént lehettünk tanúi annak, hogy egy majom etikátlan eszközökkel anyagilag megkárosította egyik elvtársunkat, hogy bűnös, imperialista szenvedélyének, a csokoládéevésnek hódolhasson. Amikor pedig az elvtárs jogorvoslatért folyamodott, nemhogy nem segítettek neki, de még őt okolták amiatt, hogy csalás áldozata lett. Véleményem szerint a műsor ezzel azt neveli bele a gyermekeinkbe, hogy a szocializmus... (itt lekeverik a hangját, hátulról egy zsákot húznak a fejére és kivonszolják. A szerkesztőségi épület előtt már várja egy fekete Volga, amely elrepíti az Andrássy út 60-ba, és ott elbeszélgetnek vele).

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr4017798193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása