Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy rendkívül kövér nő a TV-t nézi és chipset eszik. Épp a norvég tudósok legújabb találmányairól szóló riportműsor megy, melyben beszámolnak egy új gépről: egy chipet ültetnek a túlsúlyos páciens bőre alá, és ez a chip számítógéppel összekötve olyan jeleket bocsát ki, melyek lenyugtatják az illető agyhullámait, csökkentve ezzel a stresszevés kockázatát. Ezt követik az elégedett felhasználók meggyőző beszámolói. A nőt egyből meg is győzi a bemutató, úgyhogy már tárcsázza is a teleshopot, és rendel egy ilyen készüléket. Pár nap múlva ki is hozza a futár. Amikor a nő kibontja a dobozt, nagy meglepetésére egy hangszórót és egy zacskó chipset talál benne. A kezdeti sokk után azonban a mellékelt használati útmutató alapján összeszereli a berendezést. A hangszóró egyből meg is szólal:

– Hölgyem, Ön egyáltalán nem dagadt. Ön egy rendkívül karcsú bombázó. Nyugodtan vegyen fel miniszoknyát és testhezálló felsőt.

Kiderült, hogy amit neki küldtek, az nem „chip számítógéppel összekötve”, hanem „chips ámítógéppel összekötve”.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr1617798157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása