Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A femináci Fräuleint szerfölött bosszantja, hogy a magyar költészet nagyjainak műveiben mennyire hemzseg a szexizmus. Itt van például Arany János Zách Klára című verse:

„Királyasszony kertje
Kivirult hajnalra:
Fehér rózsa, piros rózsa...
Szőke, leány, barna.”

A költő itt puszta árucikké redukálja az ifjú hölgyeket, mintha csak egy virágboltban válogatnánk. Márpedig a nőknek is joguk van szekszpozitívnak lenni, becsmérlően mustrálgatni a fiúkat, vagy épp elégedetten cöcögni. Ezért megcsinálja a saját, feminista változatát:

„Királyasszony kertje
Kivirult hajnalra:
Sárga répa, fehér répa,
Szőke legény, barna.”

Nagyon elégedett vele, ezért, miközben a városban a feminista főhadiszállás felé tart, végig a férfiakat bámulja, és ha valamelyiken megakad a szeme, így szól:

„Királyasszony, néném,
Az egekre kérném:
Azt a répát, marharépát
Haj, de bekapnám én!”

Egészen addig, amíg egy jóérzésű fiatalembernek meg nem esik rajta a szíve, és tényleg elő nem veszi neki a villamoson a péniszét. A femináci Fräulein erre persze egyből pofán veri, a következő megállónál pedig leugrik a villamosról és elszalad, ezt üvöltözve: „Mítú hesteg! Mítú hesteg!”

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr3817798117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása