Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2022.04.04. 13:00

A fájl

- Az anyag nagyon bizalmas, ezért csakis egyetlen számítógépen tároljuk, azon, amin ön jelenleg éppen szerkeszti a fájlt, Kincses néni. - mondja az igazgató a legmegbízhatóbb beosztottjának - Ezért arra kérem, hogy öt percenként használja a mentés gombot és majd a munka végén, mielőtt hazamenne, feltétlenül kattintson a biztonsági mentés gombra, hogy az anyag tárolódjon a felhőben is, ahol már biztonságban tudhatjuk.

Másnap az igazgató falfehérre vált arccal áll, mert a nagyon fontos és nagyon bizalmas anyag egyszerűen eltűnt. Kiderült, hogy Kincses néninek a nagyapja huszár volt, és emiatt Kincses néni egészen másként értelmezte a "mentés gomb" szót és nyomkodta ő szorgalmasan a zsebében lévő gombot és a végén a tartalék gombot is, amik még a nagyapja mentéjéről lettek levágva, mielőtt az öreg nekiadta.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr6617788224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása