Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kevesen tudják, hogy a hárshegyi OPNI-t eredetileg nem megszüntetni akarták, csak áthelyezni Szegedre. Többmilliárdos beruházás keretében már el is készült az új ingatlan, már az összes ápoltnak megvolt az új szobája, és csak a szalagot kellett átvágni. Az ünnepélyes megnyitón a polgármester beszédet mondott:

– Nagy örömömre szolgál, hogy az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetnek ezentúl szeretett városunk ad otthont. Remélem, mindenki hamar hozzászokik a változáshoz, hogy az intézmény neve mostantól Szegedi Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet, röviden…
(itt habzani kezd a szája, letépi a ruháit, és az ollóval, amivel eredetileg a szalagot kellett volna átvágni, artikulálatlan üvöltések közepette vagdosni kezdi a péniszét. Meg is hiúsult az átadás, az ápoltakat pedig szélnek eresztették a szélrózsa minden irányába).

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr1717783862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása