Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Október utolsó vasárnapja van, amikor szombatról vasárnapra virradó éjjel 3-ról 2-re tekerték vissza az órát.

– Gyerekek, menjetek lefeküdni, mert igazából már egy órával előrébb járunk, csak a szervezetetek még nem állt át, és holnap álmosak lesztek, amikor suliba meg oviba kell menni – mondja este az anyuka Juditkának és Zoárdkának.

Juditka visszaemlékszik 7 hónappal korábbra, a nyári időszámításra való átállásra, amikor is édesanyjuk ugyanúgy korábban küldte el őket lefeküdni, holott akkor pont ellenkező irányba kellett tekerni az órát. Mélyen zavarba ejti Juditkát, hogy a kétfajta érvelés elvileg nem lehetne egyszerre igaz, és mégis. Végül arra jut, hogy a dolog lényege, hogy édesanyjuk örül minden egyes percnek, amit ivadékai nélkül tölthet. Juditka hétfőn már nem megy haza az iskolából, hanem az utcán éli tovább az életét, drogos prostituált lesz, majd fiatalon elhalálozik AIDS-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr6117783852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása