Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

- Mi az a tevékenység, ami az embert magasan kiemeli az összes állat közül? Ami olyannyira kiemeli, hogy már nem is tekintjük magunkat egy állatfajnak, hanem teljesen elkülönítjük magunkat: nevezetesen, hogy vannak az állatok és van az ember. Mintha biológiailag is teljesen függetlenek lennénk az állatoktól. Nos, mi az?

- Gondolom, a gondolkodás, a szerszámok használata, a közösségi élet, a művészetek... Ilyesmik.

- Á! Nem! A hangyák a maguk szintjén sokkal komolyabb közösségi életet élnek, mint az emberek. Egy pókháló is tekinthető művészinek. Igaz, hogy a pók ugyanolyat készít mindig, de az ember is ugyanúgy fest: fog valami festéket és feljuttatja a vászonra. Figyelembe véve a pókagy kicsinységét az emberéhez képest, nem olyan nagy a különbség az alkotásaik között. Az állatok is gondolkoznak a maguk módján, itt is csak az arányokban van eltérés. Na, de nem húzom tovább az időt, elmondom, mi az, ami csakis az emberre jellemző és ami bizonyítottan megmutatja az ember abszolút felsőbbrendűségét: ez a cselekvés a DOHÁNYZÁS. Mert egyedül az ember képes rá, hogy tudatosan megszerezze a doboz cigit és az öngyújtót, meggyújtsa a cigit és nagy élvezettel elszívja. Sajnos, az utóbbi években kitiltották a dohányzást a zárt helyekről, és csak könnyes nosztalgiával gondolhatunk a régi szép Alain Delon filmekre, ahol percenként rágyújtottak és a régi jó diszkókra a 90-es években, amikor mindenki cigizett és a csikket egyszerűen a csempe járólapra ejtette, miközben 110 decibel hangnyomással szólt a dallamos techno-zene.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr6217777274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása