Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2022.03.04. 13:00

Fűrész

Pistike bátyja várja a haverjait, hogy elmenjenek a moziba megnézni a Fűrészt. Az előzetes telefonbeszélgetésből Pistike annyit leszűrt, hogy ez valami menő dolog, ami csak nagyoknak való, és ez szerfölött felkorbácsolta az érdeklődését. Hatalmas hisztit csap tehát, hogy ő is akar menni.
– Nem való ez neked, pöcsös, összefosnád magad, aztán meg éjjel is bepisilnél – mondja neki a bátyja. Ám Pistike hajthatatlan, és akkor sem hagyja abba a hisztit, amikor a haverok megérkeznek.
– Hadd jöjjön, ha annyira akar, legalább tanul valamit az életről – javasolja az egyik haver, így kénytelen-kelletlen elindulnak mindannyian. Amikor a mozihoz érnek, így szól Pistikéhez a bátyja:
– Jól van pöcsös, lehet koccolni.
– Miiiiii, nemáááár, én is meg akarom nézni a fűűűűréééészt!!!! – így Pistike. Erre a bátyja lehajol, letép egy darabot az egyik fűszálból, és Pistike kezébe nyomja.
– Nesze pöcsös, itt a fű-rész! – Ha-ha-ha! – majd még be is int Pistikének, és az arcába is fingik.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr9417766100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása