Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2022.02.28. 13:00

Faszék 2.

Egy férfi egy nap arra megy haza, hogy a neje a közös képviselő fütykösét cibálja. Ennek láttán éktelen haragra gerjed, és mindkettejüket azonnal megöli. A kiérkező rendőrök a következőképpen rekonstruálták az esetet:

A közös képviselő azért csöngetett be, hogy aláírassa a közgyűlési jegyzőkönyvet. A feleség nyitott ajtót, majd a konyhaasztalnál hellyel kínálta a közös képviselőt. Miután végeztek a papírmunkával, a derékfájós férfi nehezen tápászkodott fel a hokedliről, miközben így szólt: „Ejj, de kényelmetlen ez a faszék!” A segítőkész asszony pedig azonnal a segítségére sietett. Azt hitte ugyanis, hogy egy ék van a közös képviselő péniszében, és azt próbálta eltávolítani. Szerencsétlen félreértés.

Rövidesen újabb lakógyűlést kellett tartani új közös képviselő megválasztása céljából. A vicc elején említett férfi ezen nem vett részt, mert börtönben volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr617731880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása