Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szomorúan, elgyötört arccal megy haza egy nő az első munkanapja után, pedig reggel, mielőtt elindult az új munkahelyére, még nagyon lelkes volt.
- Mi történt? Mi a baj, Bogárkám? - kérdezi az anyja.
- Az a baj, hogy az új főnököm példaképe a nagyanyja volt!
- Na és? Hát az nem baj! Pont, hogy nagyon jó! Végre egy ember, aki tiszteli a hagyományokat és a nagymamáját tekinti a példaképének! Bárcsak több ilyen ember, több ilyen úriember lenne a világon! - mondja lelkesen az anyuka.
- Á, nem érted. Ennek az embernek a nagyanyja azt vallotta, hogy ha nem fejnek egy tehenet, akkor annak elapad a teje, de ha fejik, akkor biztos dűti magából...
- Aha! Szóval folyamatosan dolgoztat titeket a főnök, hogy ne lustuljatok el és hogy állandóan magas szintű teljesítményt nyújtsatok. Nagyon helyes!
- Nem, nem, anyuka, nem! Ez az ember szó szerint vette a nagyanyja tanításait és minden nap megfeji az összes nőt és az összes férfit is! Ráadásul azt mondja, hogy vagy fehérnek vagy pirosnak, de valaminek ki kell fejődnie, addig nem hagyja abba.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr8417706472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása