Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2021.05.27. 10:22

Tusfürdő

Az évek óta raboskodó fogoly kap ugyan fürdési lehetőséget, de csak hideg víz van és azon kívül semmi: egyszerűen nem kap semmilyen tisztítószert, még egy darab szappant sem. A rabságának ötödik évfordulóján üzen neki a börtönigazgató, hogy jó magaviseletéért kérhet valamit e jeles napra. A fogoly jól végiggondolja, mi lenne a legjobb és azt mondja, hogy egy tusfürdő lenne, amire a legjobban vágyik. Bevezetik a szokásos, hideg, penészes, nyirkos zuhanyzóba, ahol csak egyetlen csőcsonk áll ki a falból, mint eddig mindig. Hiába néz körbe, nincs ott semmi más.
- Hol a tusfürdő? - kérdezi.
- Mindjárt lesz az is, csak előbb kezd hozzá a tisztálkodáshoz! - utasítják. Erre beáll a hideg víz alá és várja, mi történik. Az őr egyszer csak int és felkiált: - Tus!
Erre megjelenik a TV-ből ismert Csocsesz (aki többek között a Szuperbuli produkcióban is szerepelt) valamint a kísérő zenekar, akik a meztelenül, dideregve fürdő embernek játszanak egy tíz másodperces tust.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr8716573238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása