Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2021.04.09. 13:42

Szépítő effekt

Köztudott, hogy a mai, telefonba épített fényképezőgépek már tudnak szépítő effektet használni a kép elkészítése során, ami annyit tesz, hogy eltünteti a ráncokat, a pattanásokat, az egyéb bőrhibákat, csillogóbbá és nagyobbá varázsolja a szemeket, élénkíti a színeket. Mindez általában nullától tízig terjedő skálán állítható be, ahol a nulla jelenti az eredeti képet, míg a tízes a maximálisan retusált és effekteltet, azaz a legnagyobb szépítettségűt.

Igen ám, de Csaba bácsi annyira szép, hogy ha lefényképezik normál módon, azaz mindenféle szépítés és javítás nélkül, akkor is azt hiszi mindenki, hogy biztos agyon van retusálva a kép, mert ennyire tökéletes szépségű férfi nem létezik! És hiába próbálkozott Csaba bácsi előnytelen fényviszonyokkal, előnytelen beállításokkal, ócska fényképezőgépekkel vagy hiába grimaszolt, még úgy is nagyon-nagyon szép maradt. Ezért direkt az ő számára készítettek egy csúnyító effektet a telefonjába, amit ha maximumra állít, akkor már csak úgy néz ki, mint egy eszméletlenül jóképű pasi, amit még mindig nem igazán hisznek el, de így már legalább nem a világ legjobban kinéző emberének tűnik.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr8416495660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása