Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2020.10.29. 08:16

COVID-19

Jelen pillanatban is nagyon sok a bizonytalanság és a kétség ezzel a világméretű járványt okozó vírussal kapcsolatban, ezért a Kultvicc blog szerkesztősége úgy érzi, hogy humor ide vagy oda, ezegyszer komolyan kell venni a dolgokat és minden szempontból teljeskörű és megbízható tájékoztatást kell adni erről a vírusról, mert az tűrhetetlen, hogy vannak, akik kétségbe vonják a vírus puszta létezését is, de a másik véglet is szörnyű, amikor az irreális és folyamatos rettegés miatt az emberek semmit sem mernek tenni, amit korábban még igen és a lakásukba zárkóza várják a halált. Arról nem is szólva, hogy a Kultvicc blog jelenleg (az online fordításoknak köszönhetően) a világon a legolvasottabb médiaóriások között van, ezért nem mindegy, hogyan áll a témához.

A lényeg a következő:

Az Úr megelégelte a buziskodást, az erkölcstelenkedést, ezért a világra bocsájtotta a HIV vírust, ami az Úrnak tetsző, monogám házasságban élőket nem sújtja, míg az előbbieket elég keményen. Hogy jön ez ide és miért fontos ez? Mert az Úr mostanra megelégelte a pedofíliát, ezért egy olyan vírust bocsájtott reánk a COVID-19 képében, amit az áldozati báránykák, azaz a fiatalok, általában tünet nélkül hordoznak és terjesztenek, míg a lator farkasok, azaz a 60 év feletti aberráltak, bizony elkapván tőlük, megdöglendenek bele. Felmerül a kérdés, hogy mi van azokkal, akik a két korosztály közé esnek vagy azokkal, akik annak ellenére sem pedofilok, hogy el mertek múlni 60 évesek? Nos, ezt nevezik járulékos veszteségnek. Az Úr tudja, mit miért csinál, nem kritizálni kell, hanem normálisan élni és akkor nem lesz gond.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr9716262378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása