Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2020.03.07. 11:35

Sör a melegben

Orbán Viktor és pár kollégája elmennek egy távoli országba, ahol még csak Magyarországról sem igazán hallottak soha, nem hogy annak a kormányáról, ezért nem kap semmiféle VIP ellátást, kénytelen ugyanúgy kolbászolni a piacon, mint a többi, földi halandó. Már majdnem szomjan hal a negyven fokos hőségben, de mindenütt csak nagyon cukros üdítőket és szörpöket árulnak. Egyszer csak meghallja, hogy az egyik magyar nagyon hangosan kiabál neki:
- Hé! Viktor! Itt van sör is!!!
Nagyon megörül a jó hírnek és szinte futva rohan a sátorba, ahol már néhány kormánytag falfehér arccal áll: hát kiderült, hogy rosszul hallotta, nem azt mondták, hogy "Itt van sör is" hanem azt, hogy "Itt van Soros!" és valóban, Soros György ül a sátorban és egyenesen őket nézi. Ciki.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr9515509166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása