Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Cs. bácsi mindig korrekt módon, a mozivetítés előtt legalább 5 perccel korábban megérkezett a moziterembe és állandóan szóvá tette, zavarta, hogy vannak, akik később érkeznek öt-tíz perccel. Az igaz, hogy a film előtt van vagy húsz perc filmajánló és reklám, de akkor is, ha egy film mondjuk 16:00-kor kezdődik, akkor miért kell 16:15-kor bejönni a nézőnek?! Sőt, vannak, akik 25 percet késnek és már megy a főfilm, amikor a helyükre mennek. Ez nagyon felháborította, hogy ilyen öntörvényű, idióta emberekkel van körülvéve.

Legutóbb azonban ő is későn ért oda, mert olyan közlekedési dugó volt, hogy mire eljutott a moziteremhez, már tíz perce ment a film! Korrekt ember lévén inkább be sem ment volna, de látva a téblábolását, mondták neki a jegykezelők, hogy menjen be bátran, ez megszokott dolog itt. Ezért bement. Igen ám, de a látása már nem volt tökéletes, ezért nem látta az üléseken lévő számokat a sötétben, világítani viszont nem akart a telefonjával, hogy ne zavarja a többi embert. Megindult befelé abba a sorba, ahol látni vélt egy üres széket, viszont kiderült, hogy ott is ülnek, mert teltházas volt a mozi és valószínűleg rossz sorba ment be. Ezért elkezdett forgolódni, nézelődni, a helyét keresve. Ezzel viszont még több embert zavart, többen beszóltak, míg végül a hangosbemondó is bemondta:
"Megkérjük a barna kabátos, idős embert, hogy üljön le!"
Mivel már a hallása sem volt tökéletes, úgy értette az "üljön le!" szavakat, hogy "gyújtson rá!". Először azt gondolta, hogy biztos rosszul hallotta vagy nem is neki szólt az utasítás, de amikor megismételték a felszólítást, elővette a cigijét és rágyújtott.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr1415358380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása