Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy pasas bement az utazási irodába és mondta, hogy egy hosszabb hajóúton venne részt, de csak egyedül utazna, nem akar unatkozni, tegyék többágyas szobába. Mondták, hogy természetesen, vannak négyágyas szobák, de előre nem lehet tudni, kik lesznek az utastársak, ez majd menet közben kialakul a jelentkezés alapján. Erre a férfi dühösen, kiabálva tiltakozott, hogy még mit nem, ő nem fog mindenféle szőrös, büdös, idegen pasassal együtt lakni, majd kiválaszt az utaslistából három nőt és azokkal lesz egy szobában a három hetes út alatt! Elvette az adminisztrátortól a jelentkezési lapot és elkezdte nézni a neveket:
- Tessék, ez a három jó is lesz: Hanna, Andy, Rózsi. Vagy velük tesz egy kabinba vagy nagy balhé lesz!
- És ha nekik nem tetszik az ön személye? - kérdezte a megszeppent alkalmazott.
- Olyan nincs! Tessék előre kiosztani, ki hová menjen és ezen ne lehessen változtatni! Érti?! Ne lehessen változtatni! Ha máshogy nem megy, akár zárja ránk az ajtót! - kiabálta vörös fejjel, dühösen az agresszív pasas. Az utazásszervező iroda megfélemlített munkatársa nem mert ellentmondani, ennek köszönhetően a férfi három hétig egy kabinba zárva utazott William Hannával, Andy Vajnával és Demjén Rózsival.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr515337588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása