Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sajnos nagyon sok viccet nem fejeztek be a kitalálóik és a nyomtatott sajtó felelőtlensége, hogy ezek így, hiányosan, gyakorlatilag poén nélkül megjelenhettek és később ezek elterjedtek az interneten is. Az olvasó pedig egyszerűen nem érti, hogy mi van, azt gondolja, hogy az ő humorérzékével van baj, amikor nem érti a poént, holott azért nem érti, mert nincs mit, az ugyanis lemaradt. Most viszont a Kultvicc blogot olvasó tízezreknek a segítségére sietünk és leírjuk a legismertebb, befejezetlen klasszikus vicceket az eddig lemaradt befejezéssel kiegészítve, zárójelbe téve azt.

Egy gyerek be akar menni a Keravill szaküzletbe, hogy elemet vegyen a nagyanyja zseblámpájába. A bejárat előtt megállítja a rendőr:
- Hát te, fiam, hová mész?
- Laposelemér'. - feleli a gyerek.
- Nem a nevedet kérdeztem! (Hanem azt, hogy hová mész, mert ha a Keravill üzletbe, akkor vegyél már nekem egy rágógumit, mert engem nem szolgálnak ki.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr9315330198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása