Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A telefonok fejlődése (történeti áttekintés):

2019: A telefonok előlapján, felül, úgynevezett sziget található, ahol a fényképezőgép lencséje, világító fényforrás, stb. elhelyezhető.

2020: A szigetek megszűnnek, a teljes telefon előlapja a kijelzőből áll, a kamera, ujjlenyomat olvasó mögé van elrejtve.

2021: A telefonok lekerekített oldalán is van kijelző, ami virtuális gombokat és egyéb kezelőszerveket tartalmaz.

2022: Megjelennek az úgynevezett FP azaz Full Picture telefonok, amelyeknek a hátoldala is kijelző.

2023: A telefonok újra vastagabbak, pont azért, hogy az oldallapokon is nagyobb lehessen a képfelület.

2024: A telefonok kocka alakúak, mind a hat oldalukon egyenértékű, egyforma kijelzővel.

2025: Mivel az előző évi modellek nehezen tehetők zsebre, ezért a sarkokat lekerekítik.

2026: A telefon tökéletes gömb, a felszínén összefüggő gömbkijelzővel.

2027: Mivel a gömb alakú telefont könnyű elejteni, két mélyedést alakítanak ki benne, amit bowling-golyóhoz hasonlóan, két ujj bedugásával lehet hordozni.

2028: Az egyszerűsítés jegyében - mivel a két ujjas tartás lassítja a pötyögési sebességet - csak egyetlen lyukat tartalmaz a telefon, így az tartófára, fogasra, vagy a perverzek örömére péniszre húzható és így tíz ujjal lehet gépelni.

2029: A könnyebb tisztíthatóság érdekében a lyuk átmenő furattá változik, de természetesen nem csak a gömbfelületen, hanem a lyuk henger belső felületén is kijelző található.

2030: Hatalmas siker a lyukba épített, hagyományos, optikai távcső, a karácsonyi ajándékok 99 százaléka ilyen binoculars globe típusú telefonkészülék.

2031: Amilyen hirtelen megjelent a binoculars globe, ugyanolyan hamar lecseng az őrület és már cikinek találják az egészet, ezért a kereslet nullára esik, több gyár csődöt jelent. Próbálkoznak még földgömb vagy jojó kivitellel is, de ezzel sem tudják megmenteni az iparágat.

2032: Megjelennek azok a telefonformák, amelyek a 2010-es években voltak: egyetlen kijelző az előlapon és kb.1 cm széles keret körülötte. Így mindazok is örülhetnek, akik utálták az elmúlt évtized telefonjait, mert egyszerűen nem lehetett úgy megfogni és tartani, hogy véletlenül ne nyomódjon meg rajta valami ikon.

2033: A piacvezető Lee Chuan LTD azon gondolkodik, hogy mi lenne, ha a kijelző jobban kiérne a telefon szélére, azaz részben vagy egészben elmaradna az aktív felületet csökkentő keret.

2034: Bekövetkezik a világvége, de nem olyan, hogy folytatódik minden tovább, hanem az a kőkemény fajta: az egész univerzum megsemmisül egy nanosecundum (a másodperc egymilliárdod része) alatt. Jó hír, hogy senkiben sem tudatosul a világ pusztulása, a rossz pedig, hogy ezáltal a telefonok evolúciója is véget ér és soha sem derül ki, milyen is egy minden szempontból kiforrott készülék.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr1015244634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása