Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Két ember megbeszéli az élet nagy dolgait. Így szól az első:
- Ismered ezt a versikét? Valahogy így van:
"Télen nagyon hideg van,
Nyáron nagyon meleg van,
Soha sincs, jó idő,
Mindig esik az eső."
Na, én azt nem tudom, miért ennyire pesszimisták a Magyarok, hogy nekik semmi sem jó, az is baj, ha hideg van, de ha meleg van, az is baj... Miért kell állandóan panaszkodni?!
- Hát, öregem, te nem vagy százas. Ez nem értelmetlen panaszkodás és nem is hiszti, hanem ez valóban így van: amikor nyáron 35-40 fok meleg van heteken át és a panellakásban a szoba éjszaka is 30 fokos vagy még melegebb, akkor nem lehet aludni, leizzad az ember, aki hajlamos rá, az az izzadtságtól megfázik. Télen hideg van, ez egyértelmű. Az esős időt senki sem szereti, főleg, ha hetekig tart. Amikor minden szempontból jó az időjárás, az akkor van, amikor 25-26 fok körüli a hőmérséklet, süt a Nap, de nem éget, enyhén lengedez a szél. Ilyen körülbelül két hónapon át van egész évben, de ez a két hónap sem összefüggően, hanem szétosztva. Érted? 12 hónapból 2 hónap időtartam jó és 10 rossz. Azaz az életed egyhatod részében van csak jó idő, a többi öthatodban rossz az időjárás. Úgyhogy igaza volt annak, aki kitalálta ezt, nem pesszimista volt, hanem egyszerűen csak realista.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr4314898224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása