Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bolond Istók igazából nem is volt bolond, csak nem követte a technikai fejlődést, ezért akaratán kívül mindig olyan helyzetbe került, aminek a végén azt mondták rá, hogy bolond. Egyszer például nem látott jól a félhomályban, ezért szólt:
- Nyújtsátok már meg a lámpát!
Na, ez mekkora egy paraszt, mondták a többiek, hát köztudott, hogy az nem lámpa, hanem villanykörte és nem meggyújtani kell, hanem felkapcsolni a kapcsolót. Istók ezt megjegyezte és jó húsz év múlva így szólt, amikor látni akart:
- Kapcsoljátok már fel a villanykörte kapcsolóját!
Na, a maradi baromarcú, mondták a többiek, nem villanykörte, hanem kompakt fénycső és nem felkapcsolni kell, hanem megérinteni a szenzort. Istók ezt is megjegyezte és így szólt újabb húsz év múlva:
- Érintsétek már meg a kompakt fénycső szenzorát, hadd legyen világos!
Ha-ha-ha, a vén fasz, nevettek rajta a többiek. Talán adj parancsot a személyi asszisztensnek, hogy dimmelje a LED-falat, nem? Bolond ez az öreg, világ életében az volt!
Azután eltelt újabb húsz év, látta Istók, hogy megint besötétedett, de akkor már nem bírt szólni, mert a sötétet ezúttal stroke okozta és pár másodperc alatt meghalt.
Itt a mese vége, aludjatok jól gyerekek, álmodjatok szépeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr6714867486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása