Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mondják a szülei Piroskának, hogy úgyis ráér (ami nem mondható el a szülőkről, mert az anyuka mellékállásban takarítást vállal, az apuka pedig kőművesmunkákat), vigye el a nagymamájának a kalácsot és a bort.(Amúgy az nem bor, hanem rostos körtelé, csak azért mondják, hogy bor, mert attól félnek, hogy a hálátlan gyerek meginná útközben.) (Még egy kis adalék: amikor a mesében olvassátok, hogy "vigyél bort a nagymamának", milyen bort képzeltek el? Ugye, üveges vörösbort? Pedig lehet, hogy fehérborról van szó az eredeti mesében. Hoppá!) Piroska beleegyezik, szóbeli megállapodást kötnek, jogilag létrejön a fuvarozási megbízás. Igen ám, de Piroska egy kicsit fogyatékos és megkérdezi, mi van, ha a nagymama nem engedi be, hanem megkérdezi, hogy "Ki az?" és ő amikor válaszolna, elfelejti a nevét. Az apuka azt mondja: vidd magaddal a Casio karórámat, az tizenkétórás kijelzési módban kiírja, hogy P, (mint PM), így ha ránézel, eszedbe fog jutni, hogy te pé, mint Piroska vagy. Az ötlet jónak tűnt, de Piroska útközben elment ide meg oda és mire a nagymama házához ért, már hajnal volt és az óra "A" betűt mutatott, ezért a nagymama kérdésre így válaszolt: én vagyok A, izé, A mint izé, A mint a farkas! Erre a nagymama kinézett az ajtón (nem ijedt meg, mivel még csak 43 éves volt, jó erőben volt a nagymama) és azt mondta: "Ó hát te vagy az, te kis fogyatékos! A te neved Piros és az unokám vagy, a lányom lánya."
Így a végére minden jóra fordult, a nagymama aláírta az átvételi tértivevényt, amit a kislány otthon boldogan mutatott meg a szüleinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr4714841872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása