Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mit mond a világ legviccesebb állatgondozója?

Azt mondja a segédgondozónak:
- Kérdezd meg Koala Pistát, kér-e Trappistát!

Magyarázat:
Mivel az állatgondozói humor önmagában is nagyon kifinomult, többrétegű és ráadásul a fenti idézet pont a legviccesebb állatgondozótól származik, érdemes részletesebben foglalkozni vele, hogy mindenki megérthesse, mivel érdemelte ki, hogy a Kultviccek között szerepelhessen.
1. A koalát viccesen Pistának nevezi, pedig, vélhetően, nem is az a neve.
2. Azt mondja: "Kérdezd meg"... Namármost, hiába kérdezné meg, az állat ezt nem értené és még ha értené is (de nem érti!), akkor sem bírna válaszolni. (Vagy azt hitte, hogy bólint? Nem valószínű.)
3. A koala nem szereti a Trappista sajtot. Lehet, hogy megeszi, de nem a kedvence és talán az egészségét is veszélyeztetné, hatalmas veszteséget jelentene az állatkert számára egy döglött koala.
4. Rímel is, ami külön emeli a vicc értékét: a rím a tejszínhab és a meggy a vicc képzeletbeli tetején, mintegy megkoronázva azt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr7214726517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása