Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2019.01.13. 04:00

Fizikából egyes

Egy mindig mérges és mindenkivel összevesző ember legutóbb azért lett mérges, mert a buta lánya egyest kapott fizikából. Elment az iskolába, hogy megverje a fizikatanárt. A fizikatanár kénytelen volt magyarázkodni, hogy a lány sajnos annyira buta és annyira nem akar tanulni, hogy egyszerűen nem adhatott jobb osztályzatot. Erre a mérges apuka azt mondta:
- Na ide figyeljen! Maga kurvára ért a fizikához, én meg kurvára nem értek a fizikához! Ez a kettő ugyanaz! És ha nem ír be jobb jegyet a lányomnak, akkor úgy megverem, hogy a törött kezivel fogja törölgetni a vérző orrát! Megértette?!
- Na de kérem! - válaszol felháborodottan a fizikatanár - Én egy ötvennyolc éves, köztiszteletben álló, diplomás ember vagyok, velem ne tessék ilyen hangnemben beszélni!
- Igen?! Na és azt mondja meg akkor, hogy hány hamburgert evett utoljára! - veszi vissza az irányítást az apuka.
- Két sajtburgert. - feleli szemlesütve a fizikatanár.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr3514558832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása