Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jenő bácsi már volt falusi fürdőben, ahol egyetlen medence volt, rozsdás lépcsőkorlát és 700 Ft. volt a belépő. Volt már gyógyfürdőben, ahol két-három medence volt és 2000 Ft. volt a belépő. Volt már élményfürdőben, ahol 3900 Ft. volt a belépő. Volt már barlangnak kialakított fürdőben, ahol csúszdakomplexum is volt és 5500 Ft. volt a belépő.

Most viszont azt olvassa, hogy megnyílt a kutyás élményfürdő, ahová 29999 Ft. a belépő. Gondolja, hogy ez kell neki, ezt kipróbálja, lesz mivel dicsekednie, hogy milyen helyen járt. Mondják neki, hogy a belépő csak két óra hosszára szól. Húzza a száját Jenő bácsi, hogy csak két óra? Igen, mondják, de higgye el, elég lesz bőven a két óra, senki sem akart még tovább maradni. Helyjegyet kap, a 397-es számút. Egy hölgy odakíséri és rozsdás vas nyakörvet pattintanak a nyakára, amit rozsdás lánccal a víz alatt lévő vaskarikához rögzítenek. A lánc csak másfél méter hosszú, nem igazán lehet mozogni. A víz kissé hideg is, az eső is csepeg. Jenő bácsi látja, hogy mindenki ugyanígy járt, mindenki egy-egy ponthoz van rögzítve, mint a sakkfigurák, egymástól olyan távolságra, hogy egymást ne bírják elérni. Kérdezi, hogy mit lehet itt csinálni? Mondják, hogy ugathat is, nyüszíthet is, de csendben is maradhat, vagy vakarózhat a víz alatt, vén hülye, minek jön az ilyen kutyás élményfürdőbe, aki azt sem tudja mi az, hiszen ez nem más, mint hogy az lesz az élménye, mint ha kutya lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr4614517954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása