Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2019.01.03. 04:00

Dicséretek

Egy hívő megvette a "Dicsértek" című könyvet, mert arra gondolt, ha már úgyis van szintetizátora, megtanul néhány dicséretet. A könyv le volt celofánozva, ezért nem lehetett látni, miféle dicséreteket tartalmaz, de jó vastag volt, nagyon drága is, és rá volt írva, hogy részletes kotta található benne minden dicsérethez. Otthon kibontotta és látta, hogy minden oldalon egy dicséret volt, de nem ám egyházi énekek vagy ilyesmi, hanem fejezetekre volt bontva a könyv, pl. hogy ember dicsértek és az volt írva a lap közepére, hogy "Ügyes vagy.", a következő lapra, hogy "Jó munkásember vagy." és csak ilyen tőmondatok, semmi más. Volt kutya dicséretek fejezet is, mint például: "Jó kutya", "Jól van." vagy volt időjárás dicsértek: "Szép idő van.", "Jaj, de szépen süt a Nap.", "Csendes eső esik." A kotta pedig annyi volt, hogy minden szótag alá az volt írva, hogy "tá" és hogy az ügyesebbek tapsolhatnak is.
A hívő legszívesebben káromkodott volna, hogy 17990 Ft-ot fizetett ezért, de azt meg nem szabad, ezért csak magába fojtotta a dühét.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr7314517942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása