Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A kópé Kim Dzsong Un nem szereli le az atomfegyvereit, folyamatosan kibújik az ígéretei teljesítése alól. A szokásos Ensz közgyűlésen a nyugati hatalmak nagyon morcosak emiatt, de a diktátor csak mosolyog.
Sőt, az egész küldöttsége ugyanúgy mosolyog, mint ő, láthatóan nem zavarják őket az események, sőt, büszkék a kedves vezetőjükre. Előttük megy el Trump, Orbán Viktor, Emmanuel Macron és Angela Merkel is.
Az Észak-Koreai küldöttségből valaki franciául kiszól valamit az előttük masírozó államfőknek, erre Macronban elpattan egy húr, és odaáll vitatkozni velük, hiába fogják vissza a többiek. Szó szót követ,
Viktor, Angela és Donald próbálja csitítani a francia elnököt, de az egyre idegesebb lesz. Úgy tűnik, sikerül végül mégis, de Macron csak cselből mutatja, hogy nyugodt, és, mint annak idején honfitársa, Eric Cantona 1995-ben,
ő is egy kung-fu rúgással berepül a koreaiak közé. Nagy balhé.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr6214517806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása