Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vasutas kimegy az állomásépület elé, a sín mellett felemeli az indító tárcsát, belefúj a sípjába és a vonat elindul, elmegy. Mikor megy vissza az épületbe, akkor veszi észre, hogy a tárcsát még mindig felemelt kézzel tartja. Így szól hozzá:- Elnézést kérek, nem akartalak feltartani!

A cica és a poloska pont fordítva viselkedik.A cica, amikor nagyon jól érzi magát, a hátára fekszik és az ég felé emeli a lábait.A poloska pont akkor tesz így, amikor nagyon rosszul érzi magát.

- Jó napot kívánok, ez itt a modelliskola?- Igen. A hölgy is modell?- Jaj, dehogy is! Még csak az kéne!- Értem... Nos, akkor miben segíthetek?- Tudja, akácmézet vennék.

Két nagyon kövér kolléganő vitatkozik, a végén már mindketten dühösek, az egyik indulatosan mondja:- Te mondod rám, hogy kövér vagyok?! Hát neked olyan vastag mindened, hogy amikor a kikötőben álltál, az éppen befutó hajó kötelét a bokádhoz kötözték!- Te beszélsz?! A…

Egy férfi otthon, a tükör előtt ezt mondja:˝Azt hiszed nem látlak? Hát látlak! Neeem látlak?! DE! Látlak!˝

˝Hölgyeim és Uraim! Csimpánzinvázió várható! Kérem, bezárkózzatok˝Ezt mondja egy férfi otthon, a tükör előtt.

Dévényi Tibor retró Három kívánság műsort tart a régi siker felidézéseként. A rendező kifejezett kérése, hogy minden ugyanúgy történjen, mint évtizedekkel ezelőtt. Dévényi elővesz egy labdát és így szól, kissé ripacsos stílusban: - Na, gyerekek, aki a legjobban tapsol,…

süti beállítások módosítása