Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A középkorban a hóhér azt a feladatot kapja, hogy vallassa ki a foglyot, van rá fél órája, szedjen ki belőle minél több vallomást. A fogoly két csuklójára kötelet köt és a húzógép egyik feléhez kötözi, a két bokájára is kötelet köt és azt a másik feléhez kötözi. Elkezdi tekerni a kart szépen lassan. A fogoly először ellenáll, de ahogy erősödik a fájdalom, megered a nyelve és elkezdi mondani az addig titkolt információkat. Az írnok jegyzetel, a rutinos hóhér pedig hol megereszti, hol meghúzza a kötelet, szükség szerint. Egyszer csak így szól a hóhér:
- Letelt a félórás időkeret, köszönöm az együttműködést, de most már kénytelen vagyok befejezni a tortúrát.
- Várj! - kiált a fogoly - Még nagyon sok mindent el tudok mondani! - így próbál időt nyerni és hadarva elkezdni sorolni az összeesküvők neveit.
- Sajnálom, - válaszol a hóhér - ennyi a normaidő, ezért most félbe kell hogy szakítsalak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr6414506184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása