Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

(A Csillagok háborúja ős-trilógia sikerén felbuzdulva később készítettek három előzménytörténetet, ami bemutatta, mi történt korábban, megmagyarázva, más kontextusba helyezve a szereplők életét és jellemét. Mindez annak ellenére elkészült, hogy sokan azt mondták, úgy volt jó az a három rész, ahogy volt és félő, hogy egy elsősorban anyagi haszonért készülő folytatás aláássa a korábbiakat övező, szinte misztikus rajongást. A kultvicc blogban az előző nap megjelent "Szuperhős a repülőn" történetünk akkora sikert aratott és a megjelenés után annyian hívták a kultstábot, hogy mi történt, miért repült a pilóta, tényleg szuperhős volt-e, nem is értik az egészet, stb., hogy úgy döntöttünk, mi is egy előzménytörténettel tesszük világossá és érthetővé a tegnapi viccet, bízva abban, hogy ezután már mindenki nyugodtabban fog aludni. Íme tehát a kompromisszumok nélküli, a minőséget nem rontó, hanem még tovább fokozó előzménytörténet.)

Egy repülőgép irányíthatatlanná válik, meredeken emelkedni kezd, szinte függőlegesen. A pilóták ráeszmélnek, hogy menthetetlen a helyzet, nem fogják tudni megoldani ezt a szitut. A kapitány ekkor azt mondja, hogy ha már meg kell halni, akkor most van itt az alkalom, hogy kipróbálja, milyen supermanként repülni. Kinyitja az ajtót, kinyújtja a karját, és ordítva a mit sem sejtő utasok közötti padsoron átsuhanva szeli át az utasteret.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr3414482966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása