Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pista bácsi háza mellett leszállnak a földönkívüliek. Ezek olyan lények, akik összehasonlíthatatlanul okosabbak és értelmesebbek, mint az ember, ami érthető is, hiszen akárkik eleve nem bírnának ide jutni egy másik galaxisból. (Figyelem! Nem szimplán egy másik csillag bolygójáról, hanem egyenesen egy másik és nem is szomszédos galaxisból! Elképesztő! Aki nem tudja készségszinten, mint jelent ez, az nagyon gyorsan nézzen utána!)
Szóval leszálltak és két tipikus ember alakját felvéve bekopogtatnak Pista bácsihoz. Pista bácsi nézi, ki a fasz jött ilyenkor, délután kettőkor.
- Kik maguk?! - kérdezte.
- Földönkívüliek vagyunk. - válaszolták a földönkívüliek tökéletes magyarsággal.
- Na, az jó, mert hogy én is az vagyok, mer' nem megyek a fő'dre! Se kapá'ni, se kaszányi! - mondta egy fokkal barátságosabban az öreg.
- Nem úgy értjük, hanem hogy idegen lények vagyunk egy idegen csillagrendszerből.
- Azt akárki mondhassa! - mondta megvetően Pista bácsi és köpött egy nagyot. - Próbára teszem és lebuktatom én magukat, a szélhámos kurva anyjukat maguknak! Tessék! Itt van e, 3 TB-os HDD. Nézzék át, de bájtonkint, oszt mongyák meg nekem, hogy hány 33 57 96 78 42 hexa szekvencia fordul elő rajt', de úgy, hogy az egyes bájtok között tetszőleges számú, egyéb értékű bájtok is lehetnek. Kapnak rá három napot, avviszontlátásra!
- Megtettük. - felelt az idegen, mielőtt Pista bácsi becsukta volna az ajtót. - 3840 az előfordulások száma.
Pista bácsi meglepetésében csak ennyit tudott szólni: - A gecibe! A büdös gecibe már!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr9214482598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása