Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Fidesz-KDNP év végi évértékelő és jutalomosztó rendezvényt tart, ahol csak a legmagasabb tisztségű és a legkiválóbb tagok jelenhetnek meg, zártkörű a rendezvény.
Másnap a takarítónő döbbenten látja, hogy valaki odaszart a szőnyegre. Hatalmas adag, bűzlő, félfolyós a szar, az embert a hányinger kerülgeti tőle. Jobb ötlet híján a mozgássérült gondnok kutyájára fogják az egészet és a bíróság a gondnokot egymillió-ötszázezer forint bírsággal sújtja, fellebbezésnek helye nincs.
(Azt az érvet, hogy a kutya súlya kisebb, mint a fekália súlya és hogy a kutya azon az éjszakán be sem juthatott volna a terembe, elutasítják, mert egyrészt lehet, hogy a kutya több alkalommal, szándékosan ugyanoda ürített, ezzel gyűjtve a mennyiséget, szándékosan kárt okozva, másrészt ha be sem juthatott, akkor nyilvánvalóan segítői voltak és a gondnok jól felfogott érdekében fizesse be a büntetést, kérjen elnézést és nagyon húzza meg magát, mielőtt további vizsgálatot folytatnának ezen a szálon, hogy mindez hová vezet, kik és honnan segíthették ezt a tervszerűen megvalósított, államellenes tettet, mely a Fidesz-KDNP tekintélyét volt hivatott csökkenteni, ami természetesen nem sikerült.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr5114476162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása