Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2018.12.12. 06:00

Altató

Hét éves gyerek a nagynénjénél alszik. Az anyja mondja a nagynéninek, hogy a gyerek néha szeret akaratoskodni, mondjuk nem akar este lefeküdni, de olyankor nyugodtan ijessze meg egy kicsit, akkor egyből szót fogad.
Másnap mondja a nagynéni, hogy nem volt gond, lefeküdt a gyerek időben, de aludni nem akart, pedig előtte még meg is ijesztette egy picit, mert mondta neki, hogy ha nem fekszik le a mese után, akkor a sötétben jönni fog a pár hete meghalt nagybácsi, úgy halottan, rothadó hússal, kifolyó szemekkel és amikor már éppen elaludna a gyerek, a gennyes tenyerével befogja a száját, a másik kezén a mutató és a középső ujját a gyerek orrába dugja, de nagyon mélyen, nem hatja meg, hogy nagyon fáj és vérzik, hanem csak nyomja, nyomja, míg a gyerek meg nem fullad. Ezt mondta a nagynéni, merő jószándékból, de a huncut gyerek valami miatt még órák múlva is ébren volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr4514471770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása