Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kezdő hívő beszélget a professzionális szintű hívővel:
- Igaz az, hogy Isten a szívünkben él? - kérdezi a kezdő.
- Igaz. - felel a profi.
- De hogy fér el benne? Ráadásul minden hívő szívében... Olyasmi, mint valami osztott intelligencia?
- Jaj, te kis buta! - kiált fel a profi, mert végre megérti a kérdést - Nem fizikailag él a szívünkben, hanem jelképesen, a szent szellem. Fizikailag fent, a mennyeknek országában lakik. Ott fent! - tárja két karját az ég felé.
- Igen, de az amerikaiak is az ég felé emelik a kezüket. Akkor vagy ők mutatnak rossz irányt, vagy mi, hiszen ami náluk a fel, az nálunk, a Föld túlsó oldalán pont a lefelé mutató irány.
- Márpedig ez így van! - mondja a profi - Az ég mindenkinek felfelé van és az Isten fent, a felhők felett él, ott tartózkodik. Eszedbe ne jusson lefelé mutogatni!
- Ez csak úgy lehetséges, ha Isten körbevesz minket, az egész Földet, azaz Isten egy gömbszimmetrikus alakzat, egy búra, mint mondjuk a légkör, csak azon is túl van és mi gyakorlatilag benne vagyunk Istenben, mint ha mondjuk lenyelt volna bennünket és a hasában élnénk.
- Na végre, hogy megértetted! - bólint elégedetten a profi.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr2914466366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása