Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2018.12.03. 06:00

A szenzáció

Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone és Chuck Norris együtt forgatják Magyarországon a legújabb közös filmjüket. Az egyik nap úgy döntenek, hogy adnak maguknak egy szabadnapot, kíséret nélkül kimennek a belvárosba, beülnek egy nagyobb áruházba, hadd örüljön a köznép, hogy élőben láthatja őket. Persze megbeszélik előre, hogy nem mindenkit engednek be, a kötélkordonon belül majd csak néhány kiválasztott tartózkodhat, politikusok, előre kiválogatott, szép gyerekek és adnak aláírásokat, lehet közös fotózást tartani velük, mert ez mindig megtérül, az ilyesminek rendkívül nagy a reklámértéke.
Így is történik, a vártnál sokkal nagyobb tömeg gyűlik össze. A sztárok rutinosan várják a találkozót, nem lesz gond. Amikor kinyitják a kapukat, a tömeg megindul feléjük, de szinte rájuk sem nézve elrohannak mellettük. Nem értik, mi történik. Végül a tömeg után mennek és látják ám, hogy a nép extázisban ünnepel, valamit nagyon látni akarnak, mindenki fényképeket készít, mosolyog, lelkesen éljenez.
Chuck Norris megkérdezi az egyik fényképészt: - What is going on here?
- Uncle Csaba is 47 years old today and he have stopped smoking. - feleli a fényképész.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr1514403990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása