Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Több fiatal durván összeveszik azon, hogy melyik zenei irányzat a legjobb. Mivel nem bírnak megegyezni, eldöntik, hogy felkeresik az igazságos Mátyás királyt, tegyen igazságot.
Így szól Mátyás király:
- Mindegyik jó lehet valamilyen szempontból, teljesen értelmetlen azon vitatkoznotok, hogy melyik a legjobb. Nincs ilyen, hogy legjobb zenei stílus, mert ez egy szubjektív műfaj. Gondoljatok csak bele: ha létezne olyan zenei irányzat, amiben nincs semmi jó, arra nem lenne érdeklődés és önmagától kihalna. Igaz-e?
- Igaz. Igaz. - bólogatnak kényszeredetten a csalódott fiatalok. Valami nagyobb igazságtételre vágytak.
- És most - folytatja Mátyás király - ennek örömére hallgassuk meg a világ legjobb zenéjét, a reneszánsz zenét! Táncoljuk, mulassunk!
A fiatalok úgy tesznek, mint ha imádnák a reneszánsz zenét, vigyort erőltetnek az arcukra és ugrálnak, mint a bakkecskék, mert tudják, Mátyás király nem lenne szívbajos, ha ki akarná végeztetni őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr2414393464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása