Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Két hollywoodi filmrendező beszélget. Az egyik nagyon magyaráz:
- Hülyeség ez, hogy egy sci-fi filmre dollár százmilliókat költenek el. Főként a különleges effektekre. Az én filmem gazdaságos lesz. Például az idegenek - álcázásképpen - olyan tárgyakat használnak, amik a mi tárgyainkhoz hasonlítanak. Azért, hogy ne legyenek feltűnőek a földlakók számára. Így az egészet meg lehet oldani egy ruhacsipesszel, egy ceruzával, egy babzsákkal, egy edényalátéttel és ehhez hasonló, olcsó, egyszerű tárgyakkal.
- Jó, de mi lesz az akciójelenetekkel? Például amikor belép az ember a szobába, az idegen lény ráirányítja a fegyvert, amitől a földi ember atomjaira esik szét? Az ilyeneket hogy oldod meg?
- Egyszerű. Nem egy ember megy a szobába, hanem kettő. Az első belép az ajtón. Vágás. A második belép. Vágás. A második egyedül van a szobában és így kiált fel: "Jaj, egy idegen lény valamit a kollégámra irányított, amitől ő az atomjaira szakadt, az idegen lény pedig a falon keresztül távozott, mintha a falba lépett volna."
Így az egész film, mindenestől ki fog jönni ezred annyi pénzből!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr114354155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása