Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Beszélget az egyszerű ember és a bonyolult ember. A bonyolult ember éppen egy filozófiai megállapítást tesz:
- Legtöbben bele sem gondolunk, hogy semmi sem tart örökké, azaz minden véget ér. Ebből következik, hogy mindenből van egy utolsó alkalom. Szó szerint, mindenből.
- Aha. Ezt én vágom. Ott van Bali, tudod, a fuvaros Bálint bácsi fia, na, az egy utolsó rohadék! - bólogat az egyszerű ember.
- Nem úgy értettem. Mondjuk veszel egy adott helyen kakaós csigát....
- Jaj, muszáj? Utálom, mint a szart! Nem lehetne mondjuk egy üveg pálinka?
- Akkor veszel egy adott helyen pálinkát. Hiába tűnik úgy, hogy ez még bármikor megtörténhet, mert lehet, hogy pont a mostani a legutolsó alkalom. Mert mondjuk meghalsz holnap. Viszont nem csak úgy érhet véget valami, hogy meghalsz, hanem úgy is, hogy mondjuk bezár a bolt vagy megszűnik. Vagy nem forgalmazzák többé a pálinkát. Azonban nem csak ilyen könnyen belátható esetek alkotják az utolsó alkalom fogalmát. Például volt egy jó barátod. Rendszeresen találkoztatok. Egyszer csak eszedbe jut, hogy már évek óta nem láttad. Lehet, hogy amikor utoljára láttad, hét éve, az volt tényleg az utolsó alkalom, mert esetleg soha sem találkoztok újra. Viszont akkor még nem is gondoltad, hogy ez az utolsó alkalom, amikor látod. Érted, miről beszélek? Bármit teszünk, bármi történik, lehet, hogy most történik utoljára. ...Mi történt, hová futsz?!
- Baszod, veszek három üveg pálinkát, mer' értem, amit mondtál, baszod!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr314306325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása