Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dévényi Tibor retró Három kívánság műsort tart a régi siker felidézéseként. A rendező kifejezett kérése, hogy minden ugyanúgy történjen, mint évtizedekkel ezelőtt. Dévényi elővesz egy labdát és így szól, kissé ripacsos stílusban:
- Na, gyerekek, aki a legjobban tapsol, annak dobom a labdát és aki elkapja, az itt a helyszínen kérhet valamit mai szárvendégünktől, Kikitől, az Első emelet együttesből!
A gyerekek tapsolnak, de Dévényi látja, hogy egy eleve unszimpatikus fiú a középső ujjával az orrát túrja, fikázik, majd a fikás ujját felfelé mutatja, miközben valami trágárságot kiabál. Dévényinek sem kell több, kicseréli a labdát egy kisebb medicinlabdára és teljes erőből a fiúhoz vágja. Igen ám, de nem jól céloz, ezért egy aranyos, hosszú hajú lány fejét találja el, aki megszédül, kisebb fajta agyrázkódást kap és zavart, ködös tekintettel néz, nem tudja, mi történik, miközben folyik a szájából a véres nyál, mert a nyelvére is ráharapott szegény.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr6414293443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása