Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2018.10.11. 06:00

James Bond

A James Bond filmek eredetileg sokkal emberközelibbek lettek volna, amelyek illeszkednek a valós élethez. Azonban különböző megfontolásokból rendre kihúztak szinte minden ilyen jelenetet, főként azért, mert állítólag rombolja a főhősről kialakult, pozitív képet. A teljesség igénye nélkül itt látható néhány, törlésre ítélt jelenet:

- JB egy olyan étteremben ebédel, ahol nem kielégítően mosogatták el az étkészletet. Mivel erre érzékeny, aftát kap, a szájüregében három is keletkezik, ami fájdalmas és később akadályozza a normális étkezésben és a beszédben. Például a paradicsomlevest egy héten keresztül meg sem bírja enni.

- JB bevásárol a Tescóban, ahonnan egy újrafelhasználható, zöld szatyorral jön kifelé, mint mindenki más, több száz méteren keresztül viszi magával, mint mindenki más, és így ül a Bugattijába, a szatyrot a lába közé téve.

- JB influenzás lesz, ami öt napig kínozza. A sok náthától minden papírzsebkendője szétázik, megszáradva porlad és szétmállik, ezáltal gusztustalanná válik az egész orrfújás. Az orrát kimarja a nátha, csupa vörös.

- JB elmegy egy koncertre, ahová nem engedik be, mert a QR kódos, otthon nyomtatható jegyről kiderül, hogy másolat és valaki már belépett vele.

- JB új öltönyt vesz, aminek a nadrágszára hosszabb tíz centiméterrel. El kell vinnie egy idősödő varrónőhöz, aki felhajtja, gombostűvel rögzíti és mondja, hogy négy nap múlva érte lehet jönni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr8714293141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása