Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2018.09.23. 06:00

Eredeti Biblia

2035-ben megtalálták az egyetlen és eredeti Bibliát. Bőven okozott meglepetést. Többek között négy fő dolog derült ki belőle, amitől nagyon sok hívő lehidalt:

- Jézus 157 cm magas és 93 kg volt. Ezért az összes ábrázoláson meg kellett változtatni a kinézetét.

- Az Úr azt mondta, úgy viselkedj másokkal, ahogy elvárnád, hogy ők viselkedjen veled és semmi több. Nem beszélt semmiféle szent háborúról, parancsokról és vallási irányzatokról, sőt, hangsúlyozta, hogy nincsenek kiválasztott népek, mindegyik ugyanolyan számára.

- Az Úr világosan elmagyarázta, hogy nincs élet a halál után, semmilyen formában és soha. Erről ő tehet, mert nem sikerült megoldania a tudat elmentését. Úgyhogy csak ezért képmutatóan élni, fizetni, kényszeres szabályoknak megfelelni értelmetlenség.

- Az Úr nem Ádám oldalbordájából teremtette a nőt, hanem Éva szarából teremtette a férfit, ezért minden nőnek joga van úgy beszélnie a férfivel, mintha a seggéből húzta volna ki.

 

komment

Címkék: biblia 2035

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr3414253507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

V. Meredek · http://rimo.blog.hu/ 2018.09.23. 08:04:53

Ontológiai kultvicc! És Noénak se bárkája, hanem csak egy gumimatraca volt, én is olvastam ezt a verziót...
süti beállítások módosítása