Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Haldoklik az öreg milliárdos, a rokonai és a hívei feszülten figyelik, mert néhány nappal korábban azt ígérte, hogy elárulja a legnagyobb titkot, amire ő jött rá egyedül és ami garantálja a sikert. Végül megszólal:
- A légy és a szúnyog ha pihen, akkor is készen áll a menekülésre és tizedmásodpercek alatt elrepül az őt agyoncsapni készülő ember elől. Azt hiszitek létezik olyan módszer, amelyik mindkét rovar ellen egyformán hatásos? Nem létezik. A légy gyors, egy messziről indított ütés elől képes elrepülni, viszont a lassú mozgást figyelmen kívül hagyja, azt nem ítéli veszélyesnek. Tehát a légy agyoncsapásának módja: lassan, felülről a háta felé közelítsd a légycsapót, de lassan, nagyon lassan és csak kb. 15-20 cm-ről indítsd meg a csapást. Így nem marad ideje elrepülni és tízből tízszer agyon tudod csapni. Viszont a szúnyoggal ezt meg se próbáld, mert amint megközelíted, bármilyen lassan is teszed, a szúnyog elrepül, már akkor is, amikor még csak 30-40 cm-re vagy tőle. Viszont a szúnyog csak lassabban képes repülni, mint a légy. Esetében a jó módszer, hogy ne közelítsd meg, hanem legalább fél méterről indítsd az ütést, maximális sebességgel. - fejezte be a milliárdos és meghalt.
Mindenki azon tanakodott (még évek múlva is elemzéseket, könyveket írtak róla), hogy kiket vagy miket kell érteni a légy és a szúnyog között, mit jelképez a sebesség fogalma és az elpusztítás szimbóluma alatt az üzleti megsemmisítés áll vagy mondjuk egy erkölcsi csapás, stb. Holott a milliárdos tényleg, konkrétan a légyről és a szúnyogról beszélt, őt ez érdekelte, ezt tartotta fontosnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr2714250573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása