Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Két ember azon vitatkozik, hogy melyik telefon a jobb: egy csúcskategóriás iPhone vagy egy csúcskategóriás Samsung. Mindkettő a saját telefonját dicséri és a másikét becsmérli. Már-már összeverekednek, amikor odalép egy harmadik ember és békítőleg így szól:
- Ugyan már, ne legyetek már ennyire gyerekesek! Nem mindegy, hogy ki telefonja a jobb? Még ha el is lehetne dönteni, akkor sem lenne értelme, mert ti csak megvettétek a telefonokat, de azon kívül semmi közötök hozzá. Értitek? Ha egy áru jó, az nem a te érdemed, mert nem te tervezted, nem te írtad a programját, nem te vitted sikerre a céget és semmi közöd az egészhez. Ugyanígy, ha egy áru gyenge, az sem a te hibád, ugyanezen okok miatt. Ti csak a vevők vagytok, olyan dolgokkal próbáltok rivalizálni, mint a gyerekek az én fiatalkoromban, hogy kinek a magnója a jobb. Pedig egyiké sem a márka, csak megvettetek valamit, lehet, hogy még jól le is nyúltak vele titeket a sok túlárazott, felesleges holmival. Vegyétek már észre magatokat!
- Itt azért többről van szó - felelte az egyik vitatkozó -  én ugyanis az Apple főmérnöke vagyok, ez a szarcsimbók pedig a Samsung főmérnöke. Szóval, mehet a bunyó?

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr3214249939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása