Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Első randin a lány megemlíti, hogy amikor felkel, első dolga, hogy betesz egy csésze Nescafét a mikrohullámú sütőbe. Erre a pasi kijavítja, hogy nagyon téves a SÜTŐ kifejezés, mert amit a köznép "mikrohullámú sütő" néven emleget, az pont a sütésre a legalkalmatlanabb. Javasolja, hogy használják inkább a mikrohullámú melegítő vagy még inkább a mikrohullámú áthevítő kifejezést, ami helyesen adja vissza a készülék funkcióját, hiszen mindenki erre használja, míg például cukrász sütemény vagy kenyér sütésre senki sem. Erre az addig angyalként mosolygó lány nagyon dühös lesz és elkezd fejhangon, visítva ordibálni:
- Ki a kurva anyád vagy te, hogy felül akarod bírálni milliók szakszó-használatát?!  Meg mi az, hogy használjuk inkább ezt vagy azt a kifejezést?! Használjuk?! Mármint hogy én is?! Az apád faszát, te erőszakos kis pöcs! Játszod itt az agyadat... Azt hiszed, nem tudom, hogy működik a magnetron?! Ennyire nem lehetsz kretén! Húzz a picsába, látni sem bírlak! - üvölti és belenyúl a táskájába, majd erőből a rémült pasi hátához vág egy magnetront. (Véletlenül pont az volt nála.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr2714239487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása