Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Két drogkészítő egymásnak a vetélytársa, mindkettő jobbnak tartja magát, mint a másik. Végül, eldöntendő a vitát, felkérik a neves drogszakértőt, hogy tegyen igazságot és mondja meg, ki a nagyobb vegyész. A szakértő azt mondja, hogy mindketten készítsenek ugyanannyi mennyiségű drogot, amit ő kipróbál és a végén eredményt hirdet. Viszont, hogy ne merüljön fel a megvesztegetés gyanúja, mindketten jeligésen adják oda a terméket, azaz adjanak neki valami becenevet és ő ne tudja, melyik drogot kitől kapta. Az első elnevezi a drogját Bíborkának, mert bíborcsigát is használ az elkészítéséhez, a második Istvánnak, mert egyszerűen királynak tartja.
Eljön a verseny napja, a szakértő megkóstolja a Bíborka drogot. Nagy flash-t érez. Következő nap megkóstolja az István drogot. Ugyanazt érzi, viszont fél óra múlva tele lesz a teste rengeteg, apró, viszkető, pattanásszerű, himlőhöz hasonló, piros pöttyökkel.
Ezen ismeretek tényében harmadik nap eredményt hirdet, ünnepélyes, emelet hangon, szavanként mondja:
- Kiütéssel győzött István Kokó!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr1214114209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása