Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Donald Trump egy Kelet-Európai közértben vásárol, pózol az újságíróknak, a kérésüknek eleget téve egy üveg viszkit mutat nekik. Sajnos, a pénztárnál lévő biztonsági kapu bejelez. Mindenki nagyot kacag ezen, de egy melák biztonsági őr nekifutásból felökleli a Trumpot. Mindenki integet neki, hogy álljon le, ez nyilvánvalóan félreértés, de nem tágít, megmarkolja az amúgy nem kis darab elnök grabancát, és kivezeti a boltból.
Az ország elnökének ez hatalmas blama, példát akar statuálni az őrrel. Mivel ez az ország diktatúra, ezért leszól a bírónak, aki az ügyet viszi, hogy nagy büntetést kell kiszabnia. Igen ám, de a biztonsági őr meg egy még nagyobb diktátor barátja, ezért ő meg felszól neki, hogy szóljon le az elnöknek, hogy szóljon le a bírónak, hogy nem szabad őt elítélni. Ezen eléggé bedühödik az elnök, és oldalra szól, egy másik diktátornak, hogy segítsen együtt lobbizni a nagyobb büntetésért. A másik diktátor kiszól a viccből, és azt mondja:
(Amikor itt tartunk a vicc mesélésénél, egy hosszú hajú, Slash kinézetű ember, gitárral a kezében rohanjon át a színpadon, hatalmas sebességgel, és középen nézzen oldalra, a közönségre, ezt kiáltva: Én vagyok Slash!)

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr4814105203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása