Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2018.07.09. 06:00

A nagy fogyás

Egy súlyosan elhízott nő nem bírt lefogyni, sőt, minél inkább próbálta, annál kövérebb lett. Jojó effektus, kényszeres zabálás, édességfüggés, stb. Végül az egyik barátnője azt tanácsolta neki, hogy ha komolyan gondolja, hogy nem akar kövér maradni és nem sajnál áldozni rá pénzt, akkor menjen el a Fogyasztó Mesterhez, mert ő garantáltan megoldja a problémáját, mivel mások által reménytelen eseteknek tűnő, nagyon elhízott embereken is tudott segíteni, sőt, garanciát vállal a munkájára.

A nő elment a Mesterhez. A Mester negyed óráig kérdezgette, főleg a táplálkozási szokásairól, majd hirtelen megette a nőt szőröstől-bőröstől. Így volt ugyanis fogyasztó mester, hogy megevő, azaz ELfogyasztó mester volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr8314084423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása