Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Marci bácsi nagyon várja az évente megrendezésre kerülő falunapot, mert akkor szokott lenni a virslievő verseny. Eddig még nem nevezett be, mert félt, hogy nem ér el első helyezést, amit ő nagy szégyennek tartott volna. Idén viszont nagyon készült, titokban gyakorolt és odáig jutott, hogy ötven virslit is meg bírt enni, ami már aranyérmes teljesítmény, hiszen Jancsi, a falu első számú legénye sem bírt soha negyvenötnél többet enni! Senkinek sem árulja el a titkát, hogy mennyit gyakorol és hogy mi a terve.
Eljön a verseny napja, Marci bácsi benevez. Az asszonyok csodálattal nézik, a férfiak tisztelettel. Ez az ő napja! Ekkor a falu vőfélye, aki szokás szerint vezeti a műsort, bejelenti, hogy most először két külföldi fiatalember is indul a versenyen. Marci bácsi csak mosolyog a bajsza alatt, mit számít neki két kákabélű külföldi, mit tudnak azok a magyar virsliről? Semmit! Magyar virsli csak magyar embernek kívánkozik a gyomrába! Külföldinek sem helye, sem esélye nem lehet a nagyok között.
Ekkor megjelenik a két külföldi legény is: az ötven éves Bud Spencer és a negyven éves Terence Hill. Elkezdődik a verseny. Bud Spencer száznegyven virslit eszik, Terence Hill nyolcvanegyet, de még Jancsi is hatvanhármat! Marci bácsi csak a negyedik lesz, hiába erőltet magába ötvenhárom virslit. Ráadásul ezután napokig hány, annyira elrontja a gyomrát. A verseny végén mérgében a porba dobja a kucsmáját és hazáig rugdossa. Ekkor már mindegy minden, hiába mondják, hogy a negyedik hely is nagyon szép, oda a tekintélye, nem is megy ki az utcára fél évig!

komment

Címkék: falu bácsi

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr8913569319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása