Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2017.11.06. 18:00

Nem az mondja

- Nézze, uram, őszinte leszek: a bélcsavarodása és az áttétek olyan mértékűek, hogy konzervatív kezeléssel nem érhetünk el eredményt. Műtétet javaslok, radikális, több, mint tíz órás operációt, amely sajnos egyáltalán nem garantálja a pozitív eredményt. Nem garantálja, mert nem garantálhatja. Van egy adott állapot, jelen esetben az öné, amiből igyekszem, igyekszünk - én és a csapatom - kihozni a legtöbbet. Hogy most ez a legtöbb mennyit jelent, azt ebben a pillanatban nem lehet megjósolni. Mit is mondhatnék még... Gondolja végéig, és bárhogyan is döntsön, tudnia kell, hogy itt nem csak az ön életéről van szó, hanem további, mintegy ötven embertársa megfeszített, végletekig kidolgozott, egymásra utalt és egymásra épülő munkájáról is, valamint pénzről, rengeteg pénzről. Aviszontlátásra!
- Ezzel a beszélő kiment a fürdőszobából. Nem orvosprofesszor volt, hanem pék és csak úgy csinált, játékból, mintha egy pácienséhez beszélne, valójában a saját fürdőszobájában állt és a szappanhoz beszélt hangosan.

Szólj hozzá!

Címkék: pék

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr9312883626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása